user_mobilelogo

Op stap...

Hartelijk welkom op de site van Camping Chalet Weekend.

 In de kantine kun je je bij aankomst aanmelden. Fijn om eerst even kennis te maken!

Wij verhuren chalets en stacaravans. We hebben nu twee nieuwe, grote chalets en een nieuw klein chalet. Zowel de chlalets, als de stacaravans zijn voorzien van de nodige huisraad, inclusief magnetron of oventje.

Maar natuurlijk zijn er ook trekkersplaatsen voor kampeerbusjes, caravans en  tenten.

Het verwarmde toiletgebouw is luxe en modern. Het voldoet aan alle sanitaire eisen.

Je kunt bij ons ook genieten van een weldoend saunabezoek. We hebben een sauna voor maximaal vier personen. De sauna is tijdelijk buiten bedrijf.

Er wordt frites gebakken van 18.00 uur tot 20.00 uur. Graag voor 17.00 uur bestellen. We hebben ook een heerlijk terras.
’s Avonds kun je in de kantine gezellig een Belgisch biertje of een ander drankje nuttigen. De kantine is open in de schoolvakanties en de weekenden.

Wij beschikken over een laadinstallatie voor elektrische auto's.

Onze camping is een recreatief bedrijf waar mensen komen voor de rust, de natuur en de sport. Geen bedrijf voor vrijgezellenfeesten e.d. Daar zijn andere bedrijven voor.

Als je de camping wilt bezoeken in de wintertijd, buiten het weekend, zou je dan een dag van tevoren willen bellen, in verband met het opstarten van het toiletgebouw?

Je kunt via de telefoon, e- mail of het hier aanwezige contactformulier reserveren. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer, wanneer je wilt komen en voor hoe lang. Geef ook aan of je met de tent/caravan komt of dat je een chalet of caravan wilt huren.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

In de zomermaanden kun je voor tent, caravan of kampeerbusje alleen reserveren voor een verblijf van vijf dagen of langer. Wil je korter dan vijf dagen komen? Neem dan even contact op!

 

Belangrijk

In de huisjes en de caravans zijn er geen sanitaire voorzieningen. Hiervoor dient het toiletgebouw. Er is een voorziening om je septictank te legen en schoon te maken.

Je moet zelf voor slaapzakken of dekens, kussens en beddegoed zorgen. Hou je er rekening mee, dat de nachten in de Ardennen ‘s winters, en in het voor- en najaar koud kunnen zijn ?

Laat honden niet op bedden of banken liggen.
Wil je de vaat schoon en het huisje of de caravan bezemschoon achterlaten ? Eventuele schade moet worden vergoed.

Wil je voor 8 uur en na 22 uur niet met je motor of auto op het kampeerterrein rijden?

Na 23 uur is het stil op het terrein.

Een prettig verblijf op de camping toegewenst !

Galerij

Contact Gegevens

Camping Châlet Week-end

La Lienne 16, 4987 Stoumont-Rahier

Tel.: +32 (0)80 785950